The Power of SnowJoy

De kracht van SnowJoy gaat uit van drie belangrijke elementen:

  • Plezier;
  • Kwaliteit;
  • Scherpe prijs.

Plezier

Bij Snowjoy staat plezier vooropen respect voor de natuur. Als zelfstandige touroperator is SnowJoy gespecialiseerd in het organiseren van betaalbare wintersportvakanties voor groepen, zoals scholieren / studenten, maar ook voor families, vrienden en alleenstaanden. SnowJoy neemt alle zorg uit handen. SnowJoy zorgt voor de mooiste locaties gelegen aan de voet van geweldige wintersportgebieden en de leukste instructeurs / reisleiders. Dit zorgt er voor dat u een onvergetelijke SnowJoyreis zult gaan beleven.

Kwaliteit staat bij SnowJoy hoog in het vaandel. SnowJoy hanteert dan ook de volgende uitgangspunten:

  • gekwalificeerde instructeurs;
  • kleine lesgroepen, 1 instructeur op gemiddeld 8 a 9 deelnemers;
  • ski- snowboardmaterialen in eigen beheer;
  • schoenpassessie op locatie.

Kwaliteit

Kwaliteit valt of staat met goede materialen, gediplomeerde instructeurs en kleine groepen. SnowJoy heeft alle ski- en snowboard materialen in eigen beheer. Hierdoor kan SnowJoy haar klanten voorzien van materiaal dat perfect is afgesteld. Dankzij een “schoenpas-sessie” bij de klant weet de klant zeker dat de schoenen passen. Je komt in de sneeuw dus niet voor verrassingen te staan in de sneeuw qua materiaal. Instructeurs van SnowJoy zijn zonder uitzondering gekwalificeerd en ervaren. Onze groepsgrootte is bewust klein; wij rekenen 1 instructeur op 8 a 9 leerlingen. Hierdoor zijn de kwaliteit en de veiligheid van de ski-/snowboard lessen gegarandeerd.

Scherpe prijs

SnowJoy biedt een scherpe prijs die afgestemd is op uw wensen. Plezier betekent voor SnowJoy ook kwaliteit voor een scherpe prijs.
Bovenstaande prijs* is een voorbeeld van een reis inclusief vervoer en hotelaccommodatie in Oostenrijk. Wilt u weten wat SnowJoy voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of boek nu één van de Friendreizen.

Voorproeven, Snowjoy Friends Kerst 2013

Kerstavond 2013,

Twee dagen voor vertrek van de eerste Snowjoy Friendreis van dit winterseizoen zijn Rob en Kees al afgereisd naar het hotel waar de Snowjoy Friendreis dit jaar zal verblijven, Blue Mountain Hotel.

Overdag eerst de sneeuw van Bad Kleinkirchheim geproefd en getest. De gehele dag rond getrokken door het gebied, zoveel mogelijk pistes en liften uitproberen.
Alle liften zijn open…..
De enige domper was het gebied vandaag al om 14:00 dicht ging, niet vanwege sneeuw of weer maar gewoon omdat het vandaag kerstavond is. Daar hadden we dus geen rekening mee gehouden.

De weersvoorspellingen geven aan dat er vlak voordat onze groep hier gaat genieten van deze wintersportreis nog een vers laag(je) sneeuw zal vallen. Helemaal top dus.
De liftpassen liggen klaar, het mag gaan beginnen.

In ons hotel heeft Paul vandaag ook de hottub opgewarmd. Natuurlijk konden wij het niet laten om, onder genot van een drankje, ook daadwerkelijk in de hottub te gaan zitten. Rustig genietend van een glaasje wijn of een biertje de omgeving op ons in laten werken. Paul en Alisha leggen ons helemaal in de watten, ook vandaag was het avondeten in één woord: goed.

Laat de bus maar komen, het mag gaan beginnen.

De eerste sneeuw proeven

De eerste sneeuw is gevallen in de alpen.

Kaprun_okt2013
De pistes op de hoog gelegen gebieden (mn gletschers) zijn gewoon goed, er is een mooi pak sneeuw gevallen. De omstandigheden zijn goed en dus is de tijd rijp om voor de eerste keer deze winter daar gaan te kijken.

Rob was voor het laatste keer in de sneeuw tijdens onze Friendreis naar Val-Thorens (Dutch snowweek, mei 2013). Je mag rustig stellen dat zijn “Sehnsucht” groot was om een paar dagen te gaan skiën.

 

En dus ging hij graag een paar dagen skiën op de gletscher in Kaprun (Oostenrijk), om daar niet alleen de sfeer te proeven maar ook om er serieus te trainen. Samen met een opleider van de Nederlandse SkiVereniging (Tjeerd Terpstra) weer even de puntjes goed op de “i” zetten.

Rob_Kaprun_okt2013

Onder een (bijna) strak blauwe hemel werken aan je techniek, heerlijk!

Vol inspiratie is hij van deze paar dagen skiën terug gekomen.
Zonder enige twijfel heeft hij zijn trainingsschema’s/inhoud van de skilessen voor onze Friendreizen van komende winter weer helemaal ingevuld. Hier gaan onze deelnemers van de Friendreizen weer enorm van genieten en profiteren.
Ook u bent van harte welkom als deelnemer bij een van onze Friendreizen!

Het Snowjoy-team

Oudere berichten «