Team SnowJoy

Passievolle wintersporters

Wie zijn we?
Sinds 2004 organiseert SnowJoy wintersportreizen voor jong en oud. Plezier, veiligheid, persoonlijkheid en groei zijn hierbij belangrijke ingrediënten. SnowJoy is 10 jaar geleden ontstaan uit liefde voor de wintersport, de drang het anderen ook te leren en uit respect voor het berglandschap.
Team SnowJoy
De oprichters van SnowJoy zijn Rob van Velthoven en Kees Paijmans. Beiden hebben een onderwijsachtergrond en zijn in het bezit van een internationaal erkend diploma voor ski- en/of snowboardleraar, afgegeven door de Nederlands Ski Vereniging en erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Mede dankzij hun onderwijsachtergrond hebben zij veel ervaring met het begeleiden van groepen. Door het ski- en/of snowboardleraarschap kunnen ze ski- en/of snowboardlessen professioneel verzorgen op alle niveaus, van beginners tot gevorderden.Omringd door een team van erkende en gediplomeerde ski- en snowboardleraren kunt u er vanuit gaan dat de benodigde begeleiding en expertise tijdens uw reis altijd aanwezig is. Zo kunt u met SnowJoy altijd met een gerust hart op vakantie.

Rob van Velthoven

RobEigenaar en oprichter van SnowJoy Activities. Als persoon met een echt onderwijshart geniet ik van mensen iets aanleren, zeker wanneer het gaat om skiën. Ik geef al vanaf 2004 skiles aan alle niveaus en op verschillende ondergronden. Wanneer mensen plezier hebben tijdens mijn lessen / trainingen dan is ontwikkeling een vanzelfsprekend resultaat. Door een paar kleine aanpassingen aan uw huidige manier van skiën kan ik u meer uit uw materiaal laten halen, waardoor u nog meer plezier beleeft. Na het afronden van mijn instructeur-A en skileraar-B diploma bij de Nederlandse Ski Vereniging, verzorg ik ook trainingen voor ski-instructeurs en begeleid ik ski-instructeurs die de opleiding volgen. Vanuit deze lijn bewaak ik ook de kwaliteit van het instructeursteam. Ik verzorg zowel in Nederland als in het buitenland trainingen en clinics.

Kees Paijmans

Kees PaijmansMissie: deel sneeuwpassie. Vanaf het moment dat ik voor het eerst ging skiën heb ik een echte sneeuwpassie, zo vaak gaan als mogelijk. Sinds iets 2004 werd ik skileraar en ben ik in de gelegenheid om anderen van mijn passie te laten genieten. Heerlijk is het om anderen ook het sneeuwvirus te geven. Een paar jaar later kwam daar ook snowboarden bij. Nog een mogelijkheid om  anderen te laten ervaren wat sneeuw met je kan doen, in een woord geweldig! Ben jij klaar voor een nieuwe passie? Dan zie ik je graag terug op een van onze reizen.


SnowJoy

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact op!

Tweets

1-07-2017 De #Oostenrijkse gletsjers hebben een laag verse #sneeuw, waardoor de meeste #pistes boven de 2900 #meter weer prima geprepareerd! pic.twitter.com/Zq66E3B2t4

Direct online verzekeren!

Klik op het onderstaande logo en sluit zelf in een handomdraai de gewenste reis- en of annuleringsverzekering af voor uzelf of alle mee-reizenden.

europeesche-verzekering

Ervaringen

Loading Quotes...

Pin It on Pinterest

Share This