Team SnowJoy

Passievolle wintersporters

Wie zijn we?
Sinds 2004 organiseert SnowJoy wintersportreizen voor jong en oud. Plezier, veiligheid, persoonlijkheid en groei zijn hierbij belangrijke ingrediƫnten. SnowJoy is meer dan 10 jaar geleden ontstaan uit liefde voor de wintersport, de drang het anderen ook te leren en uit respect voor het berglandschap.
Team SnowJoy
De oprichters van SnowJoy hebben een onderwijsachtergrond en zijn in het bezit van een internationaal erkend diploma voor ski- en/of snowboardleraar, afgegeven door de Nederlands Ski Vereniging en erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Mede dankzij hun onderwijsachtergrond hebben zij veel ervaring met het begeleiden van groepen. Door het ski- en/of snowboardleraarschap kunnen ze ski- en/of snowboardlessen professioneel verzorgen op alle niveaus, van beginners tot gevorderden.Omringd door een team van erkende en gediplomeerde ski- en snowboardleraren kunt u er vanuit gaan dat de benodigde begeleiding en expertise tijdens uw reis altijd aanwezig is. Zo kunt u met SnowJoy altijd met een gerust hart op vakantie.

SnowJoy

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact op!

Tweets

1-07-2017 De #Oostenrijkse gletsjers hebben een laag verse #sneeuw, waardoor de meeste #pistes boven de 2900 #meter weer prima geprepareerd! pic.twitter.com/Zq66E3B2t4

Direct online verzekeren!

Klik op het onderstaande logo en sluit zelf in een handomdraai de gewenste reis- en of annuleringsverzekering af voor uzelf of alle mee-reizenden.

europeesche-verzekering

Ervaringen

Loading Quotes...

Pin It on Pinterest

Share This