Seniorenreizen nu online!

Dit jaar organiseert SnowJoy voor het eerst seniorenreizen in het  welbekende SnowJoy concept. Lekker naar de sneeuw met leeftijdsgenoten en genieten van een geweldig hotel en natuurlijk de sneeuw. Laat je verwennen door onze fantastische organisatie aangevuld door het personeel van het hotel. Je kunt je alleen aanmelden, maar je kunt natuurlijk mee met een groep.  Neem een kijkje in onze kalender. Mocht je met een grote groep op een ander tijdstip naar de sneeuw willen, neem dan contact met ons op.

3 Comments

 1. Dag SnowJoyteam,
  Wat een fantastisch idee van jullie. Het concept dat jullie hanteren voor de friendreizen (nu familiereizen) is echt heel erg goed. Ik hoop dat deze reizen ook weer snel volgeboekt zijn, want het is echt super! Suc6 met jullie bedrijf.

  Reply
 2. Ik ben al een paar keer met jullie reizen mee geweest en heb echt super genoten! Ik ben al op leeftijd en het lijkt me echt fantastisch om met leeftijdsgenoten naar de sneeuw te gaan. Ik ga me aanmelden en verheug me nu al op de winter. Tot begin 2015!!

  Reply
 3. Na Gerlitzen lijkt me Kappl (en natuurlijk Ischgl) een prima alternatief zowel als ervaren skieër als ook als beginnend instructeur

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This