Pia (2 kamer app.)

Dit is een twee kamer appartement. Met dus 1 slaapkamer en 1 woonkamer (gescheiden door muur/deur). Tevens heeft het appartement een eigen (nieuwe)  keuken, badkamer en een groot balkon (16 m2 op het oosten).
Het appartement Pia is uitermate geschikt voor 2 tot 4 pers. en daarna kunnen we nog 3 slaapplaatsen meer gecreëerd worden. Bij bezetting van 7 is het erg krap (2 bedden in de slaapkamer, 1 klapbaar stapelbed in de gang,  1 x2-pers. slaapbank en 1 x1-pers. slaapbank in de woonkamer)!!
Het appartement is echter volledig uitgerust voor 6 personen.

IMG_0498

Klik op thumbnail voor vergroting van de plattegrond.

Plattegrond_Pia

Het appartement beschikt over voldoende dekbedden & kussens echter u dient zelf u uw bedlinnen en uw handdoeken mee te nemen!

Per verblijf worden een aantal vaste kosten in rekening gebracht, zo dient u de zgn. toeristenbelasting (€ 2,-  p.p.p.n, voor elke reiziger van 15 jaar en ouder) te voldoen.
De andere vaste bedragen zijn:
€  40,-   schoonmaakkosten per verblijf
€ 150,-  borg per appartement
Na uw vakantie wordt de borg, binnen 10 werkdagen, geretourneerd verminderd met de  vergoeding van de eventueel door u veroorzaakte schade.
Er is geen toeslag voor verbruik van energie en afval.

Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Mocht de door u gewenste periode niet meer te boeken zijn, neem dan s.v.p. contact met ons op. Wij hebben meerdere contacten, wellicht ….

Een aantal impressie-foto’s:

IMG_9119

IMG_0516 IMG_0502
IMG_0518  IMG_2687