Bedrijfsreizen

Voor uw bedrijfsuitje dan wel teamontwikkeling.

Wilt u de samenwerking binnen het bedrijf verbeteren? Wilt u uw collega’s de kans geven elkaar beter te leren kennen? Hebt u er wel eens aan gedacht om uw bedrijfsuitje in de sneeuw te vieren? Dan helpt SnowJoy u graag verder!

bedrijfsreizenSnowJoy organiseert op maat gemaakte reizen voor uw bedrijfsuitje in de sneeuw. Natuurlijk komen de skiërs en snowboarders aan hun trekken. Maar ook de niet-skiër of snowboarder wordt bij ons prima vermaakt .

We verzorgen niet alleen uw reis, maar nemen de gehele organisatie uit handen. Zo bent u verzekerd van een geslaagde reis! We hebben sfeervolle hotels op 10 kilometer afstand, maar ook luxe hotels dicht bij de piste voorzien van sauna en zwembad. Voor alle wensen en ieders budget kunnen wij een passend voorstel maken.

Denkt u eens aan ski/snowboardlessen ter plaatse, maar ook aan een feestavond met band, thema-buffet, slalomwedstrijd of een alternatief programma met jodellessen, stadsbezoek, arresleetocht of sneeuwschoenwandelen.

We kunnen ook trainers en coaches leveren om een echt werkinhoudelijk karakter te geven aan de reis. Belangrijk voor ons is dat u een complete wintersportreis heeft die tot in de puntjes is georganiseerd, zodat u er met volle teugen van kunt genieten! Bent u van plan een wintersportreis met uw bedrijf te maken en het bovenstaande heeft uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

SnowJoy

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct online verzekeren!

Klik op het onderstaande logo en sluit zelf in een handomdraai de gewenste reis- en of annuleringsverzekering af voor uzelf of alle mee-reizenden.

europeesche-verzekering

Quote Rotator

Loading Quotes...