Familiereis samen met Klein Oostenrijk

Datum
21/02/2015 - 28/02/2015

Locatie
Neukirchen am Grossvenediger, Venedigerhof
Neukirchen am Grossvenediger
Oostenrijk

Categorieën

Reisvoorwaarden
Download hier de Reisvoorwaarden


book-here-buttonFamiliereis Krokus 2015 in samenwerking met Klein Oostenrijk

Bad Kleinkirchheim

Geheel verzorgde 8-daagse reis inclusief vervoer, hotel en 6-daagse skipas  

Exclusief voor deze reis werken Klein Oostenrijk en Snowjoy samen, een ware bundeling van krachten.
Klein Oostenrijk brengt haar specialistische kennis van skies, snowboards en ski/snowboardleraren in, Snowjoy staat gerant voor organisatiekwaliteit en lage prijs.

We verblijven dit jaar in hotel Gfrerer lipp, al jaren een vaste waarden voor ons, dat uistekend gelegen ligt in het Oostenrijkse Karinthie zodat we de keuze hebben tussen 2 prachtige gebieden: Gerlitzen en Bad Kleinkirchheim.

Het skigebied van Gerlitzen is zeer geschikt voor families en beginners. Maar ook biedt het skigebied enkele meer uitdagende pistes voor de ervaren skiers. In totaal zijn er in het gebied ruim 80 kilometer aan pistes.

Het mooi en hoog gelegen skigebied van Bad Kleinkirchheim biedt pistes voor alle niveaus. Het uitgerekte skigebeid van Bad Kleinkirchheim ligt op een hoogte van 1050 tot 2050 meter en beschikt over 4 gondelliften, 6 stoeltjesliften en 16 sleepliften die de enthousiaste skiërs naar boven brengen en laten genieten van de ruim 100 kilometer aan prachtige pistes!

Familiereis samen met Klein Oostenrijk 2

Verblijf

U verblijft tijdens deze reis in Hotel Gfrerer Lipp gelegen in Karinthie. Dit hotel is al jarenlang met groot succes een vaste uitvalsbasis voor SnowJoy. Het hotel is zeer rustig gelegen en is een uitstekende uitvalsbasis voor zowel het skigebied van de Gerlitzen als het skigebied van Bad Kleinkirchheim.

Verzorging

U verblijft tijdens deze reis op basis van half-pension. Dit houdt in dat in de prijs in begrepen zijn: de overnachtingen, ontbijt (buffet) en avondeten (3 gangen maaltijd). U verblijft 7 nachten in dit hotel.

Familiereis samen met Klein Oostenrijk

Programma

U vertrekt op zaterdag 21 februari 2015 (in de ochtend) waarschijnlijk vanuit Culemborg (locatie Klein Oostenrijk) en u komt ’s avonds aan in het pension in Karinthie. De volgende dag starten de 6 dagen op de pistes van Bad Kleinkirchheim en/of Gerlitzen. Onze bus zal u dagelijks van en naar de piste brengen.

Zaterdag 28 februari is de laatste dag dat u nog heerlijk kunt skiën op de piste, hierna geniet u nog van het avondeten en een overnachting in het hotel.

De volgende ochtend vertrekt u uitgerust en na het ontbijt met de bus terug naar Nederland. Verwachte aankomst in Nederland is op zondag 1 maart  rond 21:00 uur in Culemborg.

Prijzen:

Op de gepubliceerde reissommen is korting van toepassing indien met eigen vervoer wordt gereisd.

€619,- voor volwassenen (geboren in 1995 of er voor)

€579,- voor jeugd (geboren tussen 1994 en 1999)

€539,- voor kinderen (geboren tussen 2000 en 2008)