Familiereis samen met ZN Reizen

Datum
26/12/2014 - 31/12/2014

Locatie
Hotel Alte Post
Bischofshofen
Oostenrijk

Categorieën

Reisvoorwaarden
Download hier de Reisvoorwaarden


book-here-button6-daagse Familiereis Bischofshofen in samenwerking met ZN Reizen

Geheel verzorgde 6-daagse reis inclusief vervoer, hotel, ski/snowboard materiaal en 4-daagse liftpas

Samen met ZN Reizen organiseert SnowJoy dit jaar een extra familiereis in de kerstvakantie naar het gebied van het Oostenrijkse Hochkönig.

Het uitgestrekte en veelzijdige skigebied van Hochkönig, gelegen in het immense Ski Amade, beschikt over snelle en moderne liften en telt in totaal ruim 160 kilometer aan pistes. Dankzij de veelzijdigheid van de pistes is dit gebied zeer geschikt voor zowel de beginnende skiër als voor de gevorderde skiër, waardoor het gebied uitermate schikt is voor onze familiereizen.

skigebied mulbach am hochkonig 2

Verblijf

U verblijft tijdens deze reis in een gemoedelijk en gastvrij hotel gelegen in Bischofshofen, op ongeveer 15 minuten rijden van het skigebied.

Alle kamers van het hotel beschikken over een eigen douche, wc, haarföhn, tv, radio, telefoon en internetverbinding.

Verder heeft het hotel een skikelder voor uw skispullen, een speelkamer waar de kinderen zich uit kunnen leven en een eigen bar waarin een feestje gebouwd kan worden.

post-winter-g

Verzorging

U verblijft tijdens deze reis op basis van half-pension. Dit houdt in dat in de prijs inbegrepen zijn: de overnachtingen, ontbijt (buffet) en avondeten (3 gangen maaltijd). U verblijft 4 nachten in dit hotel.

Hotel-Alte-Post-Bischofshofen-2

Programma

U vertrekt op vrijdag 26 december (in de ochtend) vanaf de opstapplaatsen in Nederland richting het pension in Oostenrijk., waar u ’s avonds arriveert.

De volgende dag starten de vier dagen op de pistes van Hochkönig, hier word u dagelijks naar toe gebracht en weer opgehaald door onze bus.

Dinsdag 30 december is de laatste dag dat u nog een heerlijke dag kunt genieten van de pistes, hierna geniet u nog van een welverdiende douche en een heerlijke avonddiner voordat we dezelfde avond weer richting Nederland vertrekken.

Prijzen:

Op de gepubliceerde reissommen is korting van toepassing indien met eigen vervoer wordt gereisd.

€539,- voor volwassenen (geboren in 1995 of er voor)

€499,- voor jeugd (geboren tussen 1996 en 1998)

€459,- voor kinderen (geboren tussen 1999 en 2008)