Familie-, groeps- en seniorenreizen

Voor zon, gezelligheid en professionele begeleiding

Of u nu op vakantie met uw gezin, de hele familie of plezier wilt maken met een aantal vrienden, SnowJoy regelt het graag voor u!

Foto650-WF7ZOEB3We passen onze reizen altijd aan op uw wensen. Naast goed advies, nemen we graag uw zorg uit handen. SnowJoy staat bekend om het all-in pakket. Het vervoer, de accommodatie, het materiaal, de lessen, de skipas en het vervoer naar de pistes. Het wordt allemaal geregeld! U stapt in Nederland in de bus en het enige wat u moet doen is genieten van uw wintersportvakantie. Wilt u graag in een groep reizen? Of liever niet aansluiten bij een groep? Op reis alleen, als koppel, gezin of met vrienden? Dat kan bij SnowJoy.

SnowJoy verzorgd geheel 6 en 7-daagse wintersportreizen per touringcar. Dit is inclusief vervoer, accommodatie en 4 of 5 dagen liftpas. Als u wilt, kunt u dit basispakket tegen zeer scherpe tarieven uitbreiden met ski- en/of snowboardmaterialen, ski- en/of snowboardlessen door Nederlandse leraren, bewegingsanalyses middels video opnames, informatiebijeenkomsten over off-piste en lawines. Ook is het mogelijk uw verblijf te verlengen.

Bekijk ons reisaanbod voor de kant en klare reizen, maar uiteraard is het ook mogelijk om met uw wensen een passend voorstel te doen voor u en uw groep. Samen zorgen we ervoor dat uw wintersportvakantie een onvergetelijke reis wordt. Korting? Reist u per eigen vervoer? Dan is korting van toepassing op de gepubliceerde reissommen!

Meer weten over de mogelijkheden voor familie- en groepsreizen bij SnowJoy? Neem dan nu contact met ons op.

skireizen

Reisdata

Geen Evenementen

SnowJoy

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct online verzekeren!

Klik op het onderstaande logo en sluit zelf in een handomdraai de gewenste reis- en of annuleringsverzekering af voor uzelf of alle mee-reizenden.

europeesche-verzekering

Quote Rotator

Loading Quotes...