Team SnowJoy

Passievolle wintersporters
Wie zijn we?
Sinds 2004 organiseert SnowJoy wintersportreizen voor jong en oud. Plezier, veiligheid, persoonlijkheid en groei zijn hierbij belangrijke ingredi├źnten. SnowJoy is meer dan 20 jaar geleden ontstaan uit liefde voor de wintersport, de drang het anderen ook te leren en uit respect voor het berglandschap.
Team SnowJoy
De oprichters van SnowJoy hebben een onderwijsachtergrond en zijn in het bezit van een internationaal erkend diploma voor ski- en/of snowboardleraar, afgegeven door de Nederlands Ski Vereniging en erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Mede dankzij hun onderwijsachtergrond hebben zij veel ervaring met het begeleiden van groepen. Door het ski- en/of snowboardleraarschap kunnen ze ski- en/of snowboardlessen professioneel verzorgen op alle niveaus, van beginners tot gevorderden.Omringd door een team van erkende en gediplomeerde ski- en snowboardleraren kunt u er vanuit gaan dat de benodigde begeleiding en expertise tijdens uw reis altijd aanwezig is. Zo kunt u met SnowJoy altijd met een gerust hart op vakantie.

SnowJoy

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct online verzekeren!

Klik op het onderstaande logo en sluit zelf in een handomdraai de gewenste reis- en of annuleringsverzekering af voor uzelf of alle mee-reizenden.

europeesche-verzekering

Quote Rotator

Loading Quotes...