wintertrex_logo_v1

Iedere wintersporter kan vanaf nu zijn reis boeken bij SnowJoy Activities.

Komend seizoen biedt SnowJoy Activities niet alleen reizen aan die voldoen aan de SnowJoy uitgangspunten. SnowJoy is zeer sterk in het organiseren van groepsreizen voor families, vrienden, scholieren, bedrijven, senioren en noem maar op. Wij organiseerden tot voor kort geen reizen voor individuen. Het aanbieden van een appartement of chalet op basis van eigen vervoer was geen activiteit van ons bedrijf. Toch kregen we volop vragen voor dit soort reizen. We zijn op zoek gegaan naar een parnter die juist sterk is in de organisatie van deze reizen. En we kunnen u melden dat we met succes een partner hebben gevonden, namelijk Wintertrex.

Het WinterTrex-concept

De reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wintertrex organiseert voor onze SnowJoy gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn op vele bestemmingen als extra’s bij te boeken en in de grootste reisbestemmingen is er zelfs een centrale reisleiding die een activiteitenprogramma organiseert (deelname vrijwillig). Hierdoor onderscheidt WinterTrex zich wezenlijk van diverse andere reisorganisaties, die normaal gesproken alleen een groepsaccommodatie per skiplaats aanbieden, waar de gast constant wordt begeleid.
WinterTrex – individualiteit en service!

Een perfecte aanvulling voor onze SnowJoy klanten. Klanten kunnen vanaf nu voor allerlei soorten wintersportvakanties bij SnowJoy terecht. Vanaf dit seizoen kunt u bij ons boeken:

1. Familie, groeps en seniorenreizen;

2. Schoolreizen

3. Bedrijfsreizen

4. Last minute reizen

5. Wellness reizen

6. Individuele reizen.

Kortom: SnowJoy Activites ontwikkelt zich als totaal wintersportvakantie aanbieder. Dus voor iedere klant die tegen een scherpe prijs op wintersport wil kan terecht bij SnowJoy Activities.