Schoolreizen

Met de leerlingen een weekje plezier beleven in sneeuw?

SchoolreizenWilt u met uw leerlingen een onvergetelijke week in de sneeuw beleven? SnowJoy maakt uw reis compleet met super leuke begeleiders, les op niveau, materiaal en een avondvullend programma. SnowJoy is al jaren gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van schoolreizen in de sneeuw. En dit natuurlijk tegen een voordelige prijs! SnowJoy verzorgt bij alle reizen het totaalpakket; vervoer, verblijf, maaltijden en materiaal. Bij ons staat plezier en veiligheid altijd voorop, zeker tijdens schoolreizen. De activiteiten van SnowJoy worden begeleid door Nederlandstalige, gediplomeerde instructeurs, die veel ervaring hebben in het begeleiden van schoolgroepen.

De ski- en snowboardlessen en materiaal hebben wij in eigen beheer. Hierdoor is de veiligheid en kwaliteit volledig gegarandeerd!

IMG_0605De eigenaren van SnowJoy komen zelf uit het onderwijs en zijn nog steeds met het onderwijs verbonden. Wij weten vanuit onze ervaringen wat een scholen willen. Wilt u als school een luxere accommodatie of liever een jeugdherberg? Misschien wilt u wel een klein en overzichtelijk gebied en altijd in de middag samen lunchen. Of wilt u liever een groot gebied waarin de groepen overdag uitwaaien. Dat kan allemaal bij ons! Ook kunt u een dagje cultuur inbouwen door een stad te bezoeken of een museum. Aan de hand van uw wensen en uw budget kunnen we ten alle tijden een passend voorstel voor u maken.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of boek meteen een onvergetelijke SnowJoyreis.

Reisdata, op aanvraag

Geen Evenementen

SnowJoy

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct online verzekeren!

Klik op het onderstaande logo en sluit zelf in een handomdraai de gewenste reis- en of annuleringsverzekering af voor uzelf of alle mee-reizenden.

europeesche-verzekering

Quote Rotator

Loading Quotes...