Plezier en verbetering eigenvaardigheid!

Dit seizoen biedt SnowJoy u de mogelijkheid om in de herfstvakantie lekker te trainen in Kaprun. Wat is er mooier om, voor dat het seizoen begint, al lekker in de herfstperiode te genieten van de sneeuw. En dat dan ook nog samen met mensen die hier ook zo van kunnen genieten. Rijdend van en naar de piste zie je gekleurde herfstblaadjes en wanneer je bovenkomt zit je in de sneeuw. Het kan ook zomaar zijn dat de temperatuur beneden nog zo lekker is, zodat je na het trainen nog lekker kunt genieten op het terrasje.

In groepen van maximaal 8 deelnemers geven we trainingen op de Gletsjer in Kaprun. Het doel van deze reis is veel plezier met elkaar hebben in sneeuw en veel voelen.

Wat doen mijn ski’s wanneer ik een afdaling maak?

Hoe komt het dat ik dat voel?

Hoe kan ik een beter gevoel krijgen tijdens het skiën?

Kortom: we gaan technisch aan de slag met als doel je eigenvaardigheid te verbeteren.

 

Voor wie zijn deze trainingen bedoeld?

Voor iedere fanatieke wintersporter die bezig wil zijn met zijn eigen technische vaardigheden. Gezien  het niveau van de training is het wel handig wanneer je de rode piste gemakkelijk kunt skiën. Op de blauwe piste lukt het je (soms) gesneden bochten te skiën of te boarden. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een ski-instructeursdiploma.

Op de site www.snowjoy.nl/evenementen kun je meer vinden over deze reis. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken.